van-gog-za-docek-obecava-rokenrol-festu-bez-bahacenja-iz-budzeta

Požarevac

Info

Van Gog za doček obećava rokenrol feštu, bez bahaćenja iz budžeta

Foto: E.M.

How Good Of A Friend Are You Really?

Požarevljani u Novu godinu ulaze sa grupom Van Gog.

Požarevljani u Novu godinu ulaze sa grupom Van Gog.

 

Novogodišnji koncert u Požarevcu je deo rođendanske turneje „Licem u lice“ povodom 30 godina postojanja čuvene grupe, koja je počela u Expo centru u Beogradu.

 

„Požarevac ima privilegiju da ova grupa nastupa za sam doček Nove godine. Promenili smo prisup organizaciji raznih manifestacija i trudimo se da budu na vrhunskom nivou“, rekao je Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca.

 

 

„Ja sam jedan od zagovornika da ne sme da bude bahaćenja. Ja živim od muzike. Pobornik sam teorije da Nova godina po gradovima bude na radost mladih i onih koji se tako osećaju. U ovom trenutku ne sme niko da se bahati sa novcem građana, u skladu sa tim, s obzirom da je ovo jubilarna godina doneli smo odluku da se, bez obzira što je doček, taj koncert ne razlikuje od bilo kog drugog, prevashodno mislim na novac“, rekao je Zvonimir Đukić Đule, frontmen grupe Van Gog.

 

Iz gradske kase za koncert je izdvojeno četiri hiljade evra u dinarskoj protivvrednosti. Koncert traje najmanje dva sata, a repertoar je isti kao i na koncertu povodom obeležavanja 30 godina na sceni.

 

 Van Gog u Požarevac dolazi posle Beograda, Mostara i Sarajeva.

 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top