A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined index: dogadjaji

Filename: cms_front/full_view.php

Line Number: 312

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/views/cms_front/full_view.php
Line: 312
Function: _error_handler

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 138
Function: view

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Foto: BMK

How Good Of A Friend Are You Really?

Opštinsko veće opštine Kučevo predložilo SO da usvoji „rebalans“ budžeta za 2015. godinu.Na dnevnom redu je bilo još 11 tačaka i set zahteva građana

Opštinsko veće opštine Kučevo predložilo SO da usvoji „rebalans“ budžeta za 2015. godinu.Na dnevnom redu je bilo još 11 tačaka i set zahteva građana po različitim onovama.

 

(+)

Usled ukazane potrebe, Opštinsko veće opštine Kučevo je na 37. sednici kojom je predsedavao predsednik veća i predsednik opštine Novica Janošević, donelo odluku da uputi Predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o budžetu opštine Kučevo za 2015. godinu.Ukupni prihodi i rashodi bi ostali  isti ali bi došlo i do izvesnih promena kod pojedinih apropijacija.

 


U daljem toku rada članovi veća su odlučili da odbornicama SO  Kučevo predlože da na narednoj sednici usvoje i Odluku o utvrđivanju elemenata poreza na imovinu za teritoriju opštine Kučevo, Odluku o načinu držanja životinja na teritoriji opštine Kučevo, Odluku o taxi prevozu na teritoriji  opštine Kučevo,Odluku o davanju saglasnosti za Program poslovanja JP Direkcije za izgradnju za 2016.godinu,predložili su i da se usvoji izmena Programa poslovanja JKP Kučeva za 2015.godinu.

 


Zatim su iz okvira svoje nadležnosti dali saglasnost JKP Kučevo na cenovnik pet ambalaže i na izmenu programa korišćenja sredstava subvencije od osnivača, a odlučivali su i o zahtevu MZ “Rakova Bara” u vezi ulične rasvete i o zahtevu Rajković Aleksandra za trampu nepokretnosti. Nakon toga, članovi veća su na dnevnom redu imali oko 50-ak zahteva koji su im  građani uputili  po različitim osnovama.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top