A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: array_slice() expects parameter 1 to be array, boolean given

Filename: controllers/Cms.php

Line Number: 105

Backtrace:

File: /home/ebranice/public_html/app/controllers/Cms.php
Line: 105
Function: array_slice

File: /home/ebranice/public_html/index.php
Line: 342
Function: require_once

Većnici doneli odluku: „Bebi parking karte“ od sada i u Petrovcu (FOTO) - Bebi parking karte - parking
Većnici doneli odluku: „Bebi parking karte“ od sada i u Petrovcu (FOTO)

Petrovac

Događaji

Većnici doneli odluku: „Bebi parking karte“ od sada i u Petrovcu (FOTO)

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Na današnjem zasedanju Opštinskog veća u Petrovcu na Mlavi većnici su doneli niz značajnih odluka, a jedna će posebno obradovati novopečene roditelje.

Na dnevnom redu je bilo 27.tačaka, a prva i jedna od najznačajnijih tačaka bila je odluka o izvršenju budžeta opštine Petrovac na Mlavi za period 1.januar – 30.jun 2019.godine. Članovi Gradskog veća zadovoljni su  izvršenjem  budžeta od oko 42 odsto i bez obimnije rasprave usvojili su ovu odluku. Većnici su usvoji  i tromesečne izveštaje o radu JKP „Parking servis“ i KJP „Izvor“.


Sednicom je predsedavao Duško Nedinić, predsednik opštine Petrovac na Mlavi​

„Doneli smo odluku koja će obradovati roditelje beba, starosti do jedne godine, a koja će omogućiti 30 sati besplatnog parkiranja u obe parking zone. Kartice za besplatno pakiranje će se preuzimati u prostorijama „Parking servisa“, a za to je potrebno da roditelji sa sobom ponesu ličnu kartu, saobraćanu dozvolu i izvod iz matične knjige rođenih za bebu“, istakao je Boris Gvozdić, pomoćnik predsednika opštine Petrovac na Mlavi.

Boris Gvozdić, pomoćnik predsednika opštine Petovac na Mlavi

Jedna od značajnih tačaka dnevnog reda je usvajanje rešenja o sufinansiranju strelaca protivgradne zaštite u iznosu od 4 hiljade dinara mesečno po jednom strelcu. Donete su i odluke o raspisivanju javnih poziva za  udruženja građana za dve oblasti - kulturu i informisanje i komunalne delatnosti. Detaljnije informacije nalaze se na sajtu opštine Petrovac na Mlavi https://www.petrovacnamlavi.rs

Na današnjem zasedanju razmatrana su i dva zahteva građana za dodelu finansijske pomoći. Prvi zahtev podneo je predsednik Skupštine stanara zgrade „Help“ u Krajiškoj ulici broj 15. Naime, stanarima ove zgrade potrebna su sredstva za nabavku opreme za održavanje prostora oko zgrade.

Drugi zahtev podnela je profesorka ruskog jezika Srednje škole „Mladost“  sa grupom  učenika kojima je potrebna finansijska podrška kako bi otišli na Međunarodni festival ruskog jezika koji se održava u Moskvi. Podsećamo da su petrovački srednjoškolci učestvovali na ovom takmičenju prošle godine i osvojili više nagrada, a o čemu smo pisali ranije.

„Većnici su oba zahteva usvojili i opština Petrovac na Mlavi će u skladu sa mogućnostima pomoći svojim sugrađanima“, kazao je Gvozdić.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top