Vladislav Rosić novi trener „Sloge 33“

Petrovac

Sport

Vladislav Rosić novi trener „Sloge 33“

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Fudbalski klub „Sloga 33“ iz Petrovca na Mlavi je na jučerašnjoj konferenciji za medije predstavila novog šefa stručnog štaba Vladislava Rosića.

On će na klupi zameniti Aleksandra Stojimirovića, koji se u petrovačkom klubu zadržao svega šest meseci. Rosić je rekao da uz nekoliko kvalitetnih pojačanja „Sloga 33“ nema potrebe da strepi za opstanak u drugom delu sezone.

„Ne bežim od velikih izazova, mlad sam trener ali nisam neiskusan. Radio sam četiri godine u seniorskom fudbalu i ne bih rekao da smo sada u nekoj teškoj situaciji, ali sa nekoliko igrača na nekim pozicijama koje su deficitarne ne treba da strepimo za borbu za opstanak i sigurno je da ćemo biti u zlatnoj sredini“, izjavio je Rosić.

Fudbaleri „Sloge 33“, kao jedan od dva predstavnika Braničevskog okruga u Srpskoj ligi Zapad, su na kraju jesenjeg dela sezone zauzeli deseto mesto na tabeli sa osvojena 25 boda.

Iz ovog kluba su najavili da je dogovorena saradnja sa iskusnim fudbalerom Predragom Lukom koji nastupa za „Mladi radnik 1926“ iz Požarevca, a koji je već ranije nosio dres petrovačkog kluba.

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

-->
To Top