Vlast napustila zgradu Načelstva

Požarevac

Politika

Vlast napustila zgradu Načelstva

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Bane Spasović, gradonačelnik Požarevca, obratio se javnosti i pozvao Požarevljane na miting u Beograd.

Gradonačelnik se zahvalio odbornicima Srpske napredne stranke i koalicionim partnerima koji su, kako je rekao, pokazali ovih dana kako se može na miran i dostojanstven način odbraniti ustavni poredak, institucije i izborna volja građana.
Pozvao bih naše sugrađene da u petak ispred republičke Skupštine svi zajedno, porodično, pošaljemo jasnu i nedvosmislenu poruku svetu, da je Srbija moderna, ustavna i demokratska država“, poručio je gradonačelnik.
 Da podsetimo predstavnici lokalne samouprave u petak su objavili da će sedeti u Gradskoj upravi dok, kako je gradonačelnik kazao „ ne prestane haos na ulicama Srbije, a pre svega prestonice“.
I pored celodnevnih pokušaja portala E-Braničevo da juče tokom dana stupi u kontakt sa nekim od predstavnika vlasti u Požarevcu, koji su se u petak po podne zatvorili u prostorije Gradske uprave, u tome nismo uspeli.
Naš reporter je u više navrata bio pred zgradom Načelstva u nameri da ih obiđe i izvesti građane Požarevca o dešavanjima unutar gradske kuće, ali sva vrata ovog zdanja bila su zaključana.
Na naše telefonske pozive i poruke upućene pojedinim predstavnicima vlasti, niko nije odgovarao tokom celog dana.
Niko ni danas nije precizirao do kada su bili u zgradi Gradske uprave i da li su sve vreme bili u kompletnom sastavu.
 

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top