Vojska vežba gađanje u septembru

Veliko Gradište

Info

Vojska vežba gađanje u septembru

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Jedinice Vojske Srbije počele gađanje iz pešadijskog naoružanja na Vojnom kompleksu „Peskovi“, rejon sela Kusiće.

Gađanje će se izvoditi i 5, 10, 11, 12, 17, 18, 19, 20, 23. i 24.septembra. Vojni kompeks „Peskovi“ zahvata objekte: Kolarnica – Koševi – Ornice – Donji peskovi  – Sadnice – Topolje.

U navedenim danima u označenom prostoru zabranjeno je kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, stoke, motornih vozila i stočnih zaprega.

Poligonski – strelišni prostor u kojem će se izvoditi gađanje biće obeležen crvenim barjačićima i tablicama sa natpisom: „Ne idi dalje– Gađa se“ i obezbeđen stražarima.

U navedenim danima zabranjen je borakvak u označenom prostoru i svako prikupljanje i diranje nerasprsnutih projektila i njihovih delova (opasno po život).  Pri nailasku na takav projektil svako lice je dužno da o tome odmah obavesti najbliže organe policije ili najbližu komandu Vojske Srbije (Komanda CO KoV ili dežurni VK „Peskovi“).

Vojska Srbije neće snositi odgovornost za nesrećne slučajeve koji mogu nastati diranjem nerasprsnutih projektila i njihovih delova.

Sve informacije o realizaciji gađanja mogu se dobiti u komandi Centra za obuku kopnene vojske u Požarevcu ili kod upravnika Strelišta u selu Kusiće.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top