Vozač autobusa u kritičnom stanju, napadaču određen pritvor

Požarevac

Hronika

Vozač autobusa u kritičnom stanju, napadaču određen pritvor

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Vozač autobusa koji je nakon verbalnog, a potom i fizičkog napada od strane putnika D. M. (1963) iz Velikog Gradišta, doživeo infarkt, nalazi se u kritičnom stanju, saznaje E-Braničevo.

Prema rečima dr Danka Nikolića, direktora Opšte bolnice u Požarevcu, vozač je u teškom stanju, još uvek je u komi i priključen je na aparate ,a lekari na Koronarnom odeljenju čine sve kako bi mu spasili život.

On je u nedelju, nakon incidenta u autobusu, kolima Hitne pomoći odmah prebačen u požarevačku bolnicu, bez svesti i znakova života,a brzom intervencijom lekara u bolnici izvršena je reanimacija.

Vozač  je, kako saznajemo, bio hronični srčani bolesnik.

Policija je iste večeri pronašla i uhapsila D. M. (1963) iz Velikog Gradišta za koga se osnovano sumnja da je u nedelju na autobuskoj stanici u Požarevcu, nakon verbalne rasprave oko navodno izgubljenog prtljaga svog sina, fizički napao pedesetpetogodišnjeg vozača autobusa.  Kofer je pronađen a on je potom pobegao, dok je  vozač završio u bolnici.

Danas je D. M. određen pritvor do 30 dana zbog mogućeg uticaja na svedoke, potvrdila je za naš portal Vladanka Pantić, portparloka Osnovog javnog tužilaštva u Požarevcu. Na teret mu se stavlja krivično delo nasilničko ponašanje za koje je zaprećena kazna zatvora do pet godina.

Tužilaštvo poziva sve one koji su bili prisutni tokom incidenta na peronu i videli šta se tačno dogodilo, da se jave kao svedoci Policijskoj upravi Požarevac, kako bi ovaj slučaj što bolje i brže bio rasvetljen.

Kako nezvanično saznajemo, osumnjičeni je advokat iz Velikog Gradišta.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top