VOZAČI OPREZ: Krater na putu!

Braničevo

Društvo

VOZAČI OPREZ: Krater na putu

Foto: EB

How Good Of A Friend Are You Really?

U ulici Bože Dimitrijevića u Požarevcu, na putu za Veliko Gradište, nalazi se rupa na kolovozu koja predstavlja ozbiljnu smetnju učesnicima u saobraćaju. 

Kada bi se neko uputio iz Požarevca ka Velikom Gradištu ili obližnjim mestima u okolini, već na izlazu iz grada naišao bi na ozbiljnu prepreku. Rupa ili bolje rečeno krater, koji se nalazi u ulici Bože Dimitrijevića, preko puta salona nameštaja, može izazvati ozbiljno oštećenje na automobilima, ali i saobraćajnu nezgodu.
Iza postojeće rupe nalazi se znak - obaveštenje da vozači upravo na tom mestu moraju da zastanu, kako bi nakon prolaska vozila iz suprotnog smera zaobišli rupu i prešli na drugu stranu kolovoza. 
 
Reporteru portala E-Braničevo je prolaznik koji živi u blizini ovog mesta rekao da je rupa konstantno tu. Po njegovim rečima, nekoliko puta je sanirana, ali ne asfaltom, već peskom ili šutom, tako da se posle nekoliko dana ponovo otvori. Ističe da znak koji sada tu stoji, ranije nije postojao, tako da su mnoga vozila imala ozbiljna oštećenja. 

To Top