Vučić danas donosi odluku o upotrebi vojske u civilne svrhe, moguće vanredno stanje

Braničevo

Društvo

Vučić danas donosi odluku o upotrebi vojske u civilne svrhe, moguće vanredno stanje

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se javnosti večeras u 20 sati, nakon niza sastanaka koje će imati tokom dana. Takođe, Vučić će danas doneti odluku o tome da li će biti uvedena upotreba Vojske Srbije u civilne svrhe, piše Blic.

Kako je navela TV Prva, predsednik jutros razgovara sa premijerom Mađarske Viktorom Orbanom. Vučić će u 12 sati imati sastanak sa službama bezbednosti, a u 18 sa patrijarhom Irinejom, navela je ta televizija.
U 19 časova predviđen je sastanak sa članovima zdravstvenog Kriznog štaba za praćenje korona virusa. Nakon toga očekuje se da saopšti odluku o merama koje će biti preduzete u cilju zaštite stanovništva od širenja korona virusa, piše Blic.
Kako je Blic sinoć izvestio, očekivalo se da predsednik Srbije narednih dana proglasi vanredno stanje. To je sinoć, kako procedura u ovakvim situacijama nalaže, zatražio ministar odbrane Aleksandar Vulin.
Kompletnu vest pročitajte OVDE.
https://www.blic.rs/vesti/politika/korona-virus-vanredno-stanje/8jyy01b?ref=fbblic&fbclid=IwAR1HNOugqTgUFpO7u0j8z3Ng9uQXHoZux0kdx-0UMCAKNcaIRAninZ4hw9A

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top