Vučić najavio nove puteve u Braničevu

Požarevac

Politika

Vučić najavio nove puteve u Braničevu

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Aleksandar Vučić u Požarevcu najavio velike infrastrukturne projekte u Braničevu - rekonstrukciju puta Požarevac - Petrovac i izgradnju puta Petrovac - Žagubica.

Predizborni miting Aleksandra Vučića je održan u KSC „Požarevac“.
 „Pobedom Aleksandra Vučića Srbija ostaje stabilna i ponosna država koja donosi odluke isključivo u interesu svojih građana. Država koja pripada vama, a ne tajkunima i njihovim kandidatima“, rekao je potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović.


 
Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin je naglasio da Srbija dugo nije pobeđivala, kao što to čini sada . Roditeljima je poručio da će njihova deca rasti u Srbiji koja ide napred.

 „Od Istoka do Zapada, od Vašingtona do Pekinga, od Moskve do Brisela, svuda je dobrodošao, njemu se veruje. Takvih državnika i političara nije bilo, znali su samo da pričaju i obećavaju“, poručio je Bogoljub Karić iz Pokreta Snaga Srbije.

Vučić je pozvao građane na privremenom radu u inostranstvu iz  Braničevskog okruga da se vrate jer, kako je istakao, Srbija je sigurno dobro mesto za sve.


Nebojša Stefanović potpredsednik SNS-a

„Mora da se popravi put Požarevac- Petrovac preko Salakovca, ali gradićemo i novi put Petrovac –Žagubica, sigurno posle 70 godina, da ljudima bude dostupniji istok Srbije, da vide koliko je lep Braničevski okrug, koliko je lep Dunav, ali i Smoljinac, Malo Crniće i Kučevo i sva druga mesta u okrugu”, naglasio je Vučić.


Aleksandar Vulin lider Pokreta socijalista

Aktuelni premijer je pomenuo i otvaranje linije u Bambiju, pre više od godinu dana, te da je time povećana proizvodnja konditorskog giganta u ovom trenutku za 20 odsto.


Bogoljub Karić

Vučiću su u Požarevcu podršku dali glumac Slobodan Stepić i odbojkaš Ivan Jeftić, a prisustvovali su i Žarko Obradović ( SPS), Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, Zorana Mihajlović, Vanja Udovičić i lokalni lideri opština i stranaka koje podržavaju Vučićevu kandidaturu. 

2 komentar(a)

  1. Petar Vukadinovic

    Mar 10, 2017 11:51

    Daj ljudima posao to je prioritet

  2. jasmina stokic

    Mar 11, 2017 19:23

    Vucic je mozda i ok,ali se u velikom gradistu udruzio sa lopovima preletacima koji oduvek potkradaju na racun seotskih puteva.sela su zapostavili i sete ih se samo kada mogu da u sprezi sa privatnicima izvuku i pokradu novac na racun seotskim infrastrukturama.oni misle da niko ne primecuje njhov bezobrazluk.u maju su tako placali razne ''turisticke radnike''sa po 25000 dinara ptri meseca.to nas je sve ogorcilo.

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top