Vučić najavio nove puteve u Braničevu

Požarevac

Politika

Vučić najavio nove puteve u Braničevu

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Aleksandar Vučić u Požarevcu najavio velike infrastrukturne projekte u Braničevu - rekonstrukciju puta Požarevac - Petrovac i izgradnju puta Petrovac - Žagubica.

Predizborni miting Aleksandra Vučića je održan u KSC „Požarevac“.
 „Pobedom Aleksandra Vučića Srbija ostaje stabilna i ponosna država koja donosi odluke isključivo u interesu svojih građana. Država koja pripada vama, a ne tajkunima i njihovim kandidatima“, rekao je potpredsednik SNS-a Nebojša Stefanović.


 
Lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin je naglasio da Srbija dugo nije pobeđivala, kao što to čini sada . Roditeljima je poručio da će njihova deca rasti u Srbiji koja ide napred.

 „Od Istoka do Zapada, od Vašingtona do Pekinga, od Moskve do Brisela, svuda je dobrodošao, njemu se veruje. Takvih državnika i političara nije bilo, znali su samo da pričaju i obećavaju“, poručio je Bogoljub Karić iz Pokreta Snaga Srbije.

Vučić je pozvao građane na privremenom radu u inostranstvu iz  Braničevskog okruga da se vrate jer, kako je istakao, Srbija je sigurno dobro mesto za sve.


Nebojša Stefanović potpredsednik SNS-a

„Mora da se popravi put Požarevac- Petrovac preko Salakovca, ali gradićemo i novi put Petrovac –Žagubica, sigurno posle 70 godina, da ljudima bude dostupniji istok Srbije, da vide koliko je lep Braničevski okrug, koliko je lep Dunav, ali i Smoljinac, Malo Crniće i Kučevo i sva druga mesta u okrugu”, naglasio je Vučić.


Aleksandar Vulin lider Pokreta socijalista

Aktuelni premijer je pomenuo i otvaranje linije u Bambiju, pre više od godinu dana, te da je time povećana proizvodnja konditorskog giganta u ovom trenutku za 20 odsto.


Bogoljub Karić

Vučiću su u Požarevcu podršku dali glumac Slobodan Stepić i odbojkaš Ivan Jeftić, a prisustvovali su i Žarko Obradović ( SPS), Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije, Zorana Mihajlović, Vanja Udovičić i lokalni lideri opština i stranaka koje podržavaju Vučićevu kandidaturu. 

2 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top