Vučić u subotu u Požarevcu i Petrovcu, druge opštine pod znakom pitanja

Požarevac

Politika

Vučić u subotu u Požarevcu i Petrovcu, druge opštine pod znakom pitanja

Foto: plakat

How Good Of A Friend Are You Really?

Zvanična agenda posete Braničevskom okrugu još ne postoji, za sada poznato da predsednik i premijerka Srbije obilaze Požarevac i Petrovac.

Iako se o poseti predsednika Srbije Aleksandra Vučića Braničevskom okrugu priča odavno, medijima do danas niko zvanično nije potvrdio dolazak, niti postoji zvanična agenda ove posete u okviru kampanje „Budućnost Srbije“.

Portal E-Braničevo uputio je kabinetu predsednika zahtev za dostavljanje plana posete Braničevu, ali do danas u našu redakciju nije stigao nikakav odgovor. Ni na zvaničnom sajtu „predsednik.rs“ nema najave za kampanju „Budućnost Srbije“ u Braničevskom okrugu.

U požarevačkom odboru SNS  takođe nismo dobili nikakve informacije, a iz Gradske uprave Požarevca medijima je prosleđeno obaveštenje o zatvaranju ulica u centru, 6.aprila kada je planirana poseta, kao i da se za praćenje ovog događaja novinari moraju sami akreditovati preko kabineta predsednika države.

Tek danas na sajtu grada Požarevca osvanuo je plakat sa najavom da će predsednik Srbije Aleksandar Vučić u subotu biti u Požarevcu, te da će na skupu od 17 časova u Tabačkoj čaršiji, osim njega govoriti i premijerka Ana Brnabić, u sklopu kampanje „Budućnost Srbije“.

 

Šta će prethoditi centralnom mitingu u Požarevcu, još nije zvanično poznato.

Kako E-Braničevo nezvanično saznaje,Vučić će u subotu posetiti i Petrovac na Mlavi. On će od 11,30 sati obići fabriku peleta „Eko Step pelet“.

Da li će obići još neku opštinu Braničevskog okruga, nije poznato. Bilo je reči da se planira poseta dve osnovne škole u Kučevu i Žabarima, ali te informacije niko nije mogao da potvrdi.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top