Za kulturu oko devet miliona dinara iz gradskog budžeta

Požarevac

Društvo

Za kulturu oko devet miliona dinara iz gradskog budžeta

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Grad Požarevac raspisao je dva konkursa za programe i projekte u kulturi, za koje je iz budžeta opredelio više od devet miliona dinara.

Za javni konkurs za finansiranje i sufinansiranje programa/projekata u kulturi koji svojim kvalitetom doprinose razvoju i prezentaciji umetnosti i kulture u Požarevcu izdvojeno je ukupno 5,5 miliona dinara iz gradskog budžeta.

Konkurs se ne odnosi na subjekte u kulturi čija se delatnost odvija na teritoriji gradske opštine Kostolac.

Pravo učešća na konkursu imaju ustanove kulture, izuzev ustanova kulture čiji je osnivač republika, autonomna pokrajina ili jedinica lokalne samouprave, udruženja u kulturi, samostalni umetnici, samostalni stručnjaci i saradnici u kulturi, samostalni izvođači kulturnih programa, kao i drugi subjekti u kulturi – zadužbine, fondacije u kulturi, privredna društva i preduzetnici registrovani za obavljanje ove delatnosti, čije je sedište  na području grada Požarevca.

Više o tome pročitajte OVDE.

Drugi konkurs, u iznosu od tri miliona i 600 hiljada dinara, raspisan je za finansiranje i sufinansiranje programa/projekata kulturno-umetničkih društava u Požarevcu. Pravo učešća na konkursu imaju kulturno-umetnička društva koja su registrovana i čije je sedište na području grada Požarevca.

Detaljnije o tome pročitajte OVDE.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top