Požarevac

Društvo

Za unapređenje digitalizacije nastavnog programa četiri miliona dinara

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

U okviru programa „Zajednici zajedno 2020“, kompanija „NIS“ podržaće projekte osnovnih škola među kojima su i dve škole sa teritorije Požarevca. 

Na ovogodišnjem konkursu odabrane su Osnovna škola „Sveti Sava“ iz Požarevca i Osnovna škola „Sveti Vladika Nikolaj“ iz Bradarca, a ukupna vrednost njihovih projekata je 4.000.000 dinara. 
U Osnovnoj školi „Sveti Vladika Nikolaj“ obezbeđenim sredstvima planirano je formiranje tri kabineta za informatiku koje škola nije imala, uređenje unutrašnjeg prostora koji obuhvata molersko – farbarske radove u svim učionicama, nabavku učeničkog nameštaja, kao i nabavku desktop računa i platna za projektor. Za realizaciju ovog projekta predviđeno je 2.500.000 dinara. 
Realizacijom projekta u Osnovnoj školi „Sveti Sava“ iz Požarevaca predviđeno je opremanje kabineta za tehniku i tehnologiju laptop računara, specijalnim stolovima za izvođenje nastave, 3D štampačem i filamentima, učioničkim nameštajem, opremanjem informatičkog kabineta desktop računarima, a vrednost ovog projekta je 1.500.000 dinara. 
 

To Top