Žagubički mladi fudbaleri učesnici “Zvezdinog” i “Partizanovog” kampa

Žagubica

Sport

Žagubički mladi fudbaleri učesnici “Zvezdinog” i “Partizanovog” kampa

Foto: zagubica.org.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

U okviru Sportskog fudbalskog udruženja ”Gornjak” Krepoljin već dve i po godine uspešno funkcioniše besplatna škola fudbala u kojoj trenira oko 40 mališana trenira.

Lokalna samouprava na čelu sa predsednikom Safetom Pavlovićem, prepoznala je potrebu najmlađih za bavljenje ovim sportom. O visini postignutih uspeha govori i činjenica da je SFU “Gornjak” iz Krepoljina ove godine bio učesnik “Zvezdinog kampa” u Beogradu i “Partizanovog kampa” na Kopaoniku.

Da pravo čudo na terenu mogu da budu i devojčice, dokaz je Elena Stević iz Krepoljina, pred kojom je, ako ovako nastavi, prava sportska karijera, kažu poznavaoci fudbala.

Škola fudbala postiže zavidne rezultate i uspešno radi na edukaciji i razvoju dece, učeći ih da od malih nogu izgrade odgovarajući odnos prema svakodnevnom radu i funkcionisanju, koji su mogući jedino uz disciplinu i zalaganje na terenu.

Upis u školu fudbala “Gornjak”  u Krepoljinu je aktuelan svakodnevno i potpuno je besplatan, navodi se na opštinskom sajtu “zagubica.org.rs”.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top