Zasedala opštinska Skupština

Kučevo

Društvo

Zasedala opštinska Skupština

Foto: B.K.

How Good Of A Friend Are You Really?

Kučevačka Skupština donela odluku da u Opštinskoj upravi i javnim preduzećima mogu raditi najviše 174 radnika.

Deveta sednica opštinskog parlamenta održana je u sredu, a odbornici su za svega nešto više od dva sata odlučivali o čak 28 tačaka dnevnog reda. 

Data je saglasnost na rebalans budžeta kojim su predviđena sredstva prihoda i rashodi ostali isti, ali je došlo do manjih promena kod pojedinih funkcija kako bi bili realizovani prioriteti. 

Takođe, usvojen je i izveštaj o izvršenju budžeta koji je, kada je reč o prihodima, za prvih šest meseci ove godine ostvaren sa 48%, dok je procenat rashoda nešto niži i iznosi skoro 39%.

Razrešen je direktor Javnog preduzeća za održavanje puteva i javne rasvete, Novica Bulajić , a na njegovo  mesto je postavljen Nebojša Mitrović.   

Prema odluci, maksimalan broj zaposlenih u Opštinskoj upravi, preduzećima i ustanovama čiji je osnivač opština je 174, a usvojeni su i koeficijenti plata i naknada za izabrana i postavljena lica.

Doneta je i odluka o novoj organizaciji Opštinske uprave Kučevo, random vremenu zdravstvenih ustanova i pristupanju satatusnoj promeni JP za održavanje puteva JKP Kučevo.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top