Zaustavljene aktivnosti u postupku javne nabavke za prevoz učenika

Požarevac

Društvo

Zaustavljene aktivnosti u postupku javne nabavke za prevoz učenika

Foto: Pixabay

How Good Of A Friend Are You Really?

Prvo je izmenjena konkursna dokumentacija, a potom je jedna firma podnela zahtev za zaštitu prava Komisiji za zaštitu prava ponuđača u postupcima javnih nabavki.

Gradska uprava Požarevac raspisala je javnu nabavku za prevoz osnovaca i srednjoškolaca na teritoriji grada Požarevca sredinom januara.

>>KO ĆE OVE GODINE PREVOZITI POŽAREVAČKE ĐAKE?<<

Rok za podnošenje ponuda prvobitno je bio 14. februar, međutim, zbog izmene konkursne dokumentacije rok je produžen do 18.februara.

Društvo za saobraćaj, trgovinu i usluge „Maxa tours“ doo Pirot podnelo je  juče zahtev za zaštitu prava pre isteka roka za podnošenje ponuda Komisiji za zaštitu prava ponuđača u postupcima javnih nabavki.

Na sajtu grada objavljeno je obaveštenje o podnetom zahtevu za zaštitu prava u kome stoji da “naručilac zaustavlja dalje aktivnosti u postupku javne nabavke”.

Podsećamo da su firme „Moto Boem Trans“ iz Negotina i „Continental-Turs“ iz Kule zadužene za prevoz učenika na području Požarevca do kraja februara i da, ukoliko se javna nabavka ne okonča na vreme, postoji mogućnost da se ponovi prošlogodišnji scenario, da učenici plaćaju punu cenu autobuske karte.

Continue Reading
To Top