Završen „Trojički sastanak“ na Hipodromu

Požarevac

Sport

Završen „Trojički sastanak“ na Hipodromu

Foto: Ivan Miloš

How Good Of A Friend Are You Really?

Prvo mesto galopske „Trke grada Požarevca“ na 1.800 metara pripalo grlu „Kripton“ i džokeju Kristijanu Gnesiju.

Druga pozicija pripala je grlu „Iron Boy“, a treće mesto osvojio je „Pure Pearl“.  

Evo i ostalih rezultata.

U kasačkoj trci „Mlava“ trijumfovao je „Solvalino“ sa Zoranom Petrovićem u sulkama. Drugo mesto osvojio je „,Elpenor AT“, a treće „Lily Allen A.T“.

Kasačka trka

Trogodački galopski okršaj na 1800 metara, koji je trčan u čast dugogodišnjeg upravnika Hipodroma Slobodana Simonovića „Sipe“ pripao je grlu „Napolitain“ sa Milanom Konkoljem u sedlu. Na drugo mesto plasiralo se grlo „Al Capone“, a treći je bio „Arkobaleno“.

Kasačku trku „Tulba“ dobilo je grlo „Imola“ sa vozačem Brankom Skenderovićem. Za njim kroz cilj su projurili „Dalfino“ i „Mosaique Mar“.

Galopska trka „Sveta Trojica“ pripala je grlu „Gordon“ sa Bobanom Lazarevićem u sedlu. Druga kroz cilj prošla je „Sibirska kraljica“, dok se na treće mesto plasirala „Firenca“.

Galopska trka

Kasačko nadmetanje u čast tragično nastradalog pripadnika MUP-a Srđana Petrovića „Čibija“, pripalo je grlu „Jessie“ sa Dejanom Petrovićem u sulkama. Na drugo mesto plasirao se „Jeger Sweep“, a treći je bio „Holidej S“.

U kasačkoj partiji „Sveta Trojica“ najbolje je bilo grlo „Brume Dor“ sa Novicom Đorđevićem u sulkama. Drugo mesto pripalo je grlu „Quick Viervil“ i treće „Rite Key“.

Ukupni nagradni fond iznosio je 695.000 dinara.

Drugi trkački dan na požarevačkom Hipodromu „Trojički sastanak“, organizovalo je Konjičko društvo „Knez Mihailo“ pod pokroviteljstvom grada Požarevca.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top