zavrsen-turnir-trojica-2016-u-zabrdju-foto

Petrovac

Sport

Završen turnir „Trojica 2016“ u Zabrđu (FOTO)

Foto: Ivan Jovanović

How Good Of A Friend Are You Really?

Proteklih jedanaest dana, na terenu odeljenja OŠ ''Bata Bulić'' u Zabrđu, održan je drugi turnir u malom fudbalu ''Trojica 2016''.

Proteklih jedanaest dana, na terenu odeljenja OŠ"Bata Bulić" u Zabrđu, održan je drugi turnir u malom fudbalu "Trojica 2016".

 


U organizaciji FK "Zabrđe 1936", a pod pokroviteljstvom opštine Petrovac na Mlavi, na ovogodišnjem turniru učestvovale su 24 ekipe, uglavnom sa teritorije opštine Petrovac na Mlavi. Važno je napomenuti da je teren u Zabrđu nešto manjih dimenzija tako da se igralo po sistemu 3+1 igrač u polju, dok su ostala pravila usklađena sa futsal pravilima FSS-a.

 

 

Finalno veče održano je 19.juna, a do finala su stigle, po mnogima i najbolje ekipe na turniru, Deportivo i Stari Hrast RTV Mlava. Bolji su bili igrači ekipe Deportivo koji su slavili 10:5. Dok je u utakmici za treće mesto ekipa "Cvećara Jana" savladala ekipu "Drugari". Organizatori su obezbedili i bogat nagradni fond, trećeplasirana ekipa je osvojila 10.000 dinara, drugoplasirana 20.000, dok je prvoplasiranoj ekipi pripalo 40.000 dinara i veliki šampionski pehar.

 

 

Za najboljeg golmana turnira proglašen je Ivan Janković (Stari Hrast RTV Mlava), dok je najbolji igrač Nikola Milosavljević iz pobedničke ekipe. Nagrade najboljima uručili su zamenik predsednika opštine Goran Ristić, pomoćnik predsednika opštine Saša Živojinović, direktor sportskog centra "Dragutin Tomašević" Goran Novaković, odbornik u SO Petrovac iz MZ Zabrđe Relja Stepanović i jedan od organizatora Miša Stepanović.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top