Zbog korone otkazan treći „Boj na Prugovu“

Braničevo

Događaji

Zbog korone otkazan treći „Boj na Prugovu“

Foto: Plakat

How Good Of A Friend Are You Really?

U Prugovu, na samo nekoliko kilometara od Požarevca, po treći put je trebalo da se održi manifestacija „Boj na Prugovu“.

Ovaj događaj je zbog velike zainteresovanosti bio podeljen na dva dana, 4. i 5. jul.  Planiran je bogat kulturno-umetnički program, nastup vokalnih solista i trubačkog orkestra, ali i takmičenje u kuvanju riblje čorbe, takmičenje za najbolju „Etno trpezu“ i još nekoliko zanimljivih tačaka.

Međutim, zbog porasta broja obolelih od koronavirusa, ovaj događaj je otkazan do daljeg, kazao je za portal E-Braničevo Davorin Živković, organizator manifestacije.

 „Boj na Prugovu“ je nažalost otkazan. Nema smisla zbog čitave ove situacije organizovati ovakvu manifestaciju na kojoj imamo 600 učesnika i oko 2.000 gostiju. Veoma mi je žao, jer smo se ove godine mnogo potrudili i imali velika očekivanja. Trebalo je biti i kočija, bajkera, takmičenja. Jedino nam ostaje da sačekamo do septembra, kada se nadam da ćemo moći da pomerimo manifestaciju, jer za avgust imamo druge planove, ukoliko i to bude realizovano zbog trenutne situacije.“

Sve informacije i promene koje se budu dešavale vezano za „Boj na Prugovu“ biće objavljivane se na njihovoj  zvaničnoj Facebook stranici.

To Top