Zdrava ishrana u slici i reči

Braničevo

Zdravlje

Zdrava ishrana u slici i reči

Foto: zzjzpo.rs

How Good Of A Friend Are You Really?

U sklopu obležavanja meseca zdrave hrane raspisan je konkurs.

Institut za javno zdravlje „Dr Milan Batut“, Centar za promociju zdravlja, mreža instituta/zavoda za javno zdravlje u Republici Srbiji raspisuju konkurs za izbor najboljih likovnih i literarnih radova na temu: „Pravilna ishrana  - dostupna  i pristupačna svima. Za svet bez gladi“.

Konkurs je deo kampanje „Oktobar mesec pravilne ishrane“ i 16.oktobar – Svetski dan hrane, i namenjen je deci iz predškolskih ustanova i učenicima osnovnih škola u Republici Srbiji.

Cilj konkursa je da se podstakne zdravstveno vaspitni rad u predškolskim ustanovama i osnovnim školama na temu razvijanja pravilnih navika u ishrani.

O konkursu pročitajte OVDE.

Po tri najbolja likovna rada u kategoriji predškolskog uzrasta i po tri najbolja literarna i likovna rada u kategoriji učenika od prvog do četvrtog  razreda osnovne škole i od petog do osmog razred osnovne škole, predškolske ustanove i škole mogu da dostave okružnom zavodu/institutu za javno zdravlje, Centru za promociju zdravlja, sa naznakom „Za nagradni konkurs Oktobar mesec pravilne ishrane”, do srede 9. oktobra 2019. godine.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top