Zlato otvorilo mnoga vrata mladim sportistima

Veliko Gradište

Sport

Zlato otvorilo mnoga vrata mladim sportistima

Foto: velikogradiste.rs.

How Good Of A Friend Are You Really?

Mladi gradištanski odbojkaši nakon uspeha na Međunarodnom finalu Sportskih igara mladih u Splitu, osim zlata, dobili su brojna priznanja po povratku u Srbiju.

Posle svečanog prijema kod predsednika opštine Veliko Gradište, Dragana Milića, usledio je poziv i prijem kod ministra prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Mladena Šarčevića. Ministar je ovoj mladoj odbojkaškoj ekipi ukazao na značaj sporta i zdravog stila života, rekavši da će Ministarstvo nastaviti da ulaže u infrastrukturu i opremanje školskih objekata kako bi sve sale za fizičko bile adekvatno opremljene.

Mladi odbojkaši kod Mladena Šarčevića, ministra prosvete

U nizu iznenađenja i priznanja za zlatne SIM-ovce, najnovije je poziv selektora naše odbojkaške reprezentacije, legendarnog Slobodana Bobe Kovača, takođe Gradištanca, da ih posete u Beogradu. Uz čestitke selektora za izuzetan uspeh, u hali za odbojku “Impuls” usledilo je i najveće iznenađenje – zlatni momci upoznali su se i trenirali sa našim vrhunskim odbojkašima.

Mlade igrače u Beograd je poveo Dragan Mandić, direktor Osnovne škole „Ivo Lola Ribar” iz Velikog Gradišta,  koji je, ujedno, bio i vođa ove uspešne ekipe na Sportskim igrama mladih.

Continue Reading
Povezane teme...

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top