“Artan Lili“ i „Goblini“ glavne zvezde 42. Majske gitarijade

Požarevac

Društvo

“Artan Lili“ i „Goblini“ glavne zvezde 42. Majske gitarijade

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Prijava autorskih bendova za učešće na 42. Majskoj gitarijadi traje do 20. aprila.

Na konkurs se prijavljuje na mejl: [email protected], a pravo učešća imaju demo bendovi koji nemaju objavljeno komercijalno izdanje, imaju bar tri autorske kompozicije i prvi put učestvuju na Gitarijadi.

Centar za kulturu Požarevac raspisao je javnu nabavku za usluge organizacije održavanja Gitarijade. Procenjena vrednost je 1.500.000 dinara, a rok za podnošenje ponuda 22. april.

Kako se navodi u dokumentaciji, Gitarijada biće održana 1. i 2. maja na prostoru stadiona malih sportova pored Sportskog centra Požarevac.

Kako se navodi, 1. maja nastupiće „Divert“, „Aman Zaman“, „Glasovi iz unutrašnjosti“ i „Guybrush Treepwood“, dok će specijalni gost večeri biti grupa „Goblini“. Drugog maja, pored takmičarskih bendova, u revijalnom delu nastupiće prošlogodišnji pobednik bend „Rihter“. Specijalni gost večeri biće bend “Artan Lili“, a predgrupa bend „Čvrge“.

,,RIHTER“ IZ BEOGRADA POBEDNIK 41. MAJSKE GITARIJADE

Centar za kulturu Požarevac raspisao je još jednu javnu nabavku i to za zakup bine i binske opreme za Gitarijadu. Rok za podnošenje ponuda je takođe 22. april, a procenjena vrednost 304.416 dinara.

To Top