„Napretku“ uručen pehar prvaka lige

Požarevac

Sport

„Napretku“ uručen pehar prvaka lige

Foto: EB

How Good Of A Friend Are You Really?

Pred početak kup utakmice u Bubušincu, fudbalskom klubu „Napredak“ uručen je šampionski pehar za prvo mesto u Gradskoj fudbalskoj ligi grupa „Mlava“ za sezonu 2019/2020.

Kapitenu prvaka, Nikoli Removiću, trofej je uručio Vladan Dinić, predsednik Gradskog fudbalskog saveza Požarevac.


Vladan Dinić

Svaka čast ovim momcima što rade ovo u Bubušincu i Vladi Joviću koji je član Izvršnog odbora našeg saveza. Teren je odličan, svlačionice i prostorije kluba su renovirane. Želim da im čestitam na prvom mestu, verujem da nije bilo pandemije da bi imali još veću bodovnu prednost i želim im svu sreću, a savez je tu da pomogne kao i uvek“, rekao je Dinić.

Radiša Filipović

Predsednik FK „Napredak“, Radiša Filipović, zahvalio se predsedniku saveza, igračima, upravi i svim ljubiteljima kluba i fudbala koji su na razne načine pomagali klub i doprineli ulasku u viši rang takmičenja.
Velika mi je čast i zadovoljstvo što mogu da proslavim ovaj dan i da se zahvalim svim saradnicima koji su doprineli da stignemo ovde gde smo, deset godina smo čekali ovaj dan. Fudbaleri i rukovodstvo su izneli težak teret i uspeli smo da dođemo do plasmana u viši rang. Mi postojimo od 1926.godine i nikada nismo prestajali da postojimo, bili smo i u većim rangovima i to u Srpskoj ligi“, rekao je Filipović i dodao da su ambicije da klub polako preuzmu mladi ljudi koji su svojim doprinosom doveli do uspeha.

Continue Reading
Povezane teme...
To Top