„Rokerijada“ u Petrovcu od 24. do 26. avgusta

Petrovac

Zabava

„Rokerijada“ u Petrovcu od 24. do 26. avgusta

Foto: Poster

How Good Of A Friend Are You Really?

Festival rokenrola i urbane kulture „Rokerijada“ biće održan sedmi put u Petrovcu na Mlavi od 24. do 26. avgusta. Ove godine neće imati takmičarski karakter.

Program počinje u četvrtak, 24. avgusta, na letnjoj pozornici Kulturno-prosvetnog centra Petrovac od 20 časova. Planirane su promocije albuma bendova „Sanitarium“ pod nazivom „Udarac glavom“ i „Mehanizam“ koji nosi naziv „Sunce našeg neba“.

Naredne večeri, takođe u 20 časova ali na gradskom trgu u Petrovcu, nastupiće sledeći bendovi:– „Disassemble“, „Rihter“, „Keni nije mrtav“ i prošlogodišnji pobednik „Deformitet“.

U subotu, 26. avgusta, od 11 do 12.30 sati, u čitaonici Narodne biblioteke "Đura Jakšić" biće održana „Rokaonica“, likovna radionica za decu i mlade. Radionicu će održati Tatjana Lukić, a deca je potrebno da ponesu pribor za crtanje.

Istog dana na gradskom trgu u 20 časova publici će se predstaviti bendovi „Rok industija mladost – RIM“, „Meda, vuk i Sandokan - MVS“ i „Hadži prodane duše“, a specijalni gost večeri je čuvena grupa „Generacija 5“.

Ovogodišnja „Rokerijada“ neće imati takmičarski karakter, jer zbog malog broja prijavljenih nije bilo moguće da se adekvatno sprovede selekcija bendova, saopštili su organizatori.

Organizator manifestacije je Udruženje građana ,,Fabrika – Petrovac na Mlavi“, uz podršku Turističke organizacije Petrovac na Mlavi, Biblioteke "Đura Jakšić" i opštine.

To Top