„Stiška posna trpeza“ ove godine virtuelna radionica

Požarevac

Društvo

„Stiška posna trpeza“ ove godine virtuelna radionica

Foto: fejsbuk

How Good Of A Friend Are You Really?

Zbog aktuelne epidemiološke situacije u zemlji, Kolo srpskih sestara "Bosiljka Bosa Pavlović" Požarevac nije u mogućnosti da organizuje dobrotvornu izložbu posne hrane "Stiška posna trpeza" na tradicionalan način.

Prilagođavajući se uslovima epidemije, Kolo srpskih sestara odlučilo je da organizuje virtuelnu radionicu izrade posnih specijaliteta pod istim nazivom “Stiška posna trpeza”.

Iz ovog udruženja pozivaju sve zainteresovane da video snimke pripreme odabranog posnog specijaliteta, fotografije posnog aranžmana, kao i recepta posnog jela koje žele da predstave u radionici, pošalju u inboks ili na e/mail: [email protected].

Svi recepti biće štampani, uz naznaku autora, u posnom kuvaru Kola srpskih sestara, koji je u pripremi.  Video prilozi i fotografije biće uvršteni u zajedničku virtuelnu izložbu/video prilog koji će biti dostupan javnosti.

Poziv je otvoren za sva Kola srpskih sestara u zemlji i van nje, srodna udruženja, pojedince, profesionalne kuvare, kao i sve ljude dobre volje. Rok za dostavu priloga je 22. decembar.

To Top