Akcija iznošenja kabastog otpada u Velikom Gradištu

Veliko Gradište

Info

Akcija iznošenja kabastog otpada u Velikom Gradištu

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Tokom aprila u Velikom Gradištu i na Srebrnom jezeru biće organizovana redovna prolećna akcija čišćenja grada tokom koje građani mogu besplatno izbaciti veliki otpad iz domaćinstava.

Za korisnike u Velikom Gradištu koji odlažu ponedeljkom, sredom i petkom akcija će biti održana 3, 7. i 12. aprila,  a otpad će biti prikupljen pored kanti i kontejnera. Za sve ostale stanovnike, otpad će biti odnošen isključivo pored kontejnera i to 4, 8, 9. i 13. aprila.

U naseljima Beli bagrem i Rudarevo kabasti otpad biće prikupljan 3, 4, 7, 8, 9, 12. i 13. aprila, isključivo pored kontejnera.

,,Kabasti otpad je, zavisno od vrste, potrebno uredno odložiti, uvezati  ili prikupiti u kese. Možete odložiti dotrajale predmete, stari nameštaj, delove sanitarne opreme, baštenski otpad… Nemojte odlagati otpadni građevinski materijal – šut. Primerenim odlaganjem kabastog otpada iz domaćinstava sprečavamo stvaranje divljih deponija i dajemo svoj doprinos čistijoj i zdravijoj životnoj sredini”, piše na sajtu opštine Veliko Gradište.

To Top