Da li se u Požarevcu poštuju propisane mere?

Požarevac

Društvo

Da li se u Požarevcu poštuju propisane mere?

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Iz odeljenja za inspekcijske poslove u Požarevcu kažu da su inspekcijske službe na terenu i da proveravaju poštovanje propisanih mera.

 „Obišli smo ugostiteljske i trgovinske objekte, frizerske i kozmetičarske salone, sve kojima je od 17. marta zabranjen rad. Nije bilo kršenja mera, svi kojima je po naredbi Vlade Srbije zabranjen rad juče nisu radili“, kaže za E-Braničevo Žaklina Jovović, rukovodilac odeljenja za inspekcijske poslove u Požarevcu.

Po njenim rečima bilo je nekoliko pokušaja isporuke hrane ispred objekta, što nije dozvoljeno, te je ljudima objašnjeno da je moguća samo dostava hrane na kućnu adresu.

Jovović kaže da inspekcijske službe kontrolišu i sve one kojima je dozvoljen rad kako bi utvrdili da li se oni pridržavaju propisanih mera.

„Sve je bilo u redu ovih dana, nisu uočene nikakve nepravilnosti“, naglašava ona.

Podsećamo da je od 17.  do 21. marta zabranjen rad svim ugostitelјskim objektima, kladionicama, kockarnicama, bioskopima, muzejima, galerijama, tržnim centrima i prodavnicama (osim prehrambenim), kozmetičkim i frizerskim salonima, dečijim igraonicama i teretanama.

To Top