Danas 21, u nedelju 23, a u ponedeljak do 26 stepeni

Braničevo

Društvo

Danas 21, u nedelju 23, a u ponedeljak do 26 stepeni

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Pravi prolećni vikend u Srbiji sa temperaturama iznad proseka za ovo doba godine. Nagla promena vremena od utorka.

Danas u Srbiji sunčano i toplo vreme, povremeno uz malu do umerenu oblačnost, sa najvišom temperaturom od 20 do 24 stepena.Vetar slab do umeren, severni i severozapadni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod, prenosi Blic.

I u Požarevcu i okolini danas sunčano i toplo vreme, povremeno uz malu do umerenu oblačnost. Vetar slab do umeren, severni i severozapadni, a najviša dnevna oko 21 stepen.

Slične vremenske prilike biće u nedelju i ponedeljak, preovlađivaće sunčano i toplo vreme. Maksimalna dnevna temperature biće iznad proseka – u nedelju 23, a u ponedeljak čak do 26 stepeni, navodi se na sajtu www.accuweather.com.

Promena vremena očekuje se u utorak, meteorolozi najavljuju prolazno naoblačenje sa kišom, osetnim padom temperature i umerenim do jakim severnim vetrom koje će ujutru zahvatiti severne i zapadne, a tokom prepodneva i ostale predele Srbije, piše Blic.

U Požarevcu u utorak mogući pljuskovi, a maksimalna dnevna temperature biće 14 stepeni. Prestanak padavina i blagi porast temperature očekuje se u sredu.

To Top