na terenu, kome i kako da se obratite za pomoć

Požarevac

Događaji

Ekipe na terenu, kome i kako da se obratite za pomoć

Foto: ilustracija, S.Pavlović

How Good Of A Friend Are You Really?

Štab za vanredne situacije grada Požarevca je na terenu zajedno sa službama „Elektrodistribucije“, vatrogasno-spasilačke službe i JKP „Komunalne službe“ Požarevac, objavio je Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca, na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici.

Oluja je na nekim mestima u gradu kidala grane i obarala drveće, zabeleženo je da je došlo do štete na javnoj i privatnoj imovini, navodi Pavlović.

U pojedinim delovima grada došlo je do prekida u snabdevanju električnom energijom, zbog kidanja kablova usled snažnih udara vetra. Službe intervenišu na više mesta u gradu, navodi Pavlović.

ŠTA OSTAJE NAKON OLUJE?

U slučaju da ste povređeni ili ste zatekli povređeno lice obratite Službi hitne pomoći na telefon 193.  U slučaju da imate problema sa snabdevanjem električnom energijom ili imate saznanja o havarijama na terenu pozovite brojeve dežurnih službi “Elektrodistribucije” Požarevac na 012525345 i 523455.

“Apelujemo na građane da bez preke potrebe ne napuštaju svoje domove, jer su nepogode moguće i u ostatku večeri i tokom noći”, navodi gradonačelnik.

To Top