Fitnes seminar u požarevačkom Sportskom centru

Požarevac

Događaji

Fitnes seminar u požarevačkom Sportskom centru

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Fitnes seminar pod nazivom ,,Milan Zarić i prijatelji” biće organizovan u maloj sali požarevačkog Sportskog centra, u subotu, 4. decembra.

Učesnici seminara govoriće o fitnes preduzetništvu, pravilnoj ishrani i vežbanju. Pored Milana Zarića, autora knjige i jednog od pionira i začetnika organizovanog delovanja u oblasti fitnes industrije, na seminaru će govoriti: Milan Vujčić, menadžer seminara i fitnes trener, Ivan Papić, profesor fizičke kulture, Vladimir Mitić i Stefan Nikolić, fitnes instruktori, Slađana Ilić, maser i Lazar Milanović, fizioterapeut.

Milan Vujčić je pozvao sve zainteresovane da dođu na seminar, jer će učesnici govoriti o korisnim informacijama koje su vezane za fitnes kao industriju i biznis, ali će biti reč i o povredama, oporavku, radu sa decom, funkcionalnom treningu i značaju masaže.

Ivan Papić je rekao da fitnes seminar nije namenjen samo trenerima, već svima koji su zainteresovani za ovu oblast.

,,Fitnes industrija je takva da se brzo menja i razvija, a broji mnogo članova. Mislim da nikada više nije bilo u Požarevcu fitnes studija, a mnogo ljudi vežba. Kao grad imamo dobre uslove za vežbanje. Moja tema na seminaru biće rad sa decom, a ja ću pokušati da prenesem neka svoj iskustva. Ono što je zanimljiva tema jeste odlazak dece u teretanu, a na seminaru ćemo pokušati da razbijemo neke predrasude”, rekao je Papić.

Seminar se održava u subotu, u vremenu od 14 do 19 sati. Kotizacija je 1.000 dinara, a broj mesta je ograničen.

Continue Reading
Povezane teme...
To Top