Hapšenje zbog droge u Požarevcu i Petrovcu

Braničevo

Hronika

Hapšenje zbog droge u Požarevcu i Petrovcu

Foto: PU Požarevac

How Good Of A Friend Are You Really?

Beograđanin uhapšen u Požarevcu zbog posedovanja amfetamina. Petrovačka policija je prilikom pretresa kuće mladića iz ovog mesta pronašla teglu sa oko 200 grama amfetamina.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu zaplenili su više od kilogram amfetamina i uhapsili S. Č. (1995) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Amfetamin koji je zaplenila policija

Policija je, na jednom parkingu na izlazu iz Požarevca, u automobilu „dačija“ u kome se nalazio osumnjičeni pronašla drogu upakovanu u dva paketa i sakrivenu ispod suvozačevog sedišta.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Petrovcu na Mlavi uhapsili su M. P. (1991) iz ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Pretresom kuće koju osumnjičeni koristi, policija je pronašla teglu sa oko 200 grama amfetamina i kutiju sa oko 200 grama smese za uvećanje mase droge.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Požarevcu, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

To Top