Izmenjeno radno vreme zbog prvomajskih praznika

Požarevac

Info

Izmenjeno radno vreme zbog prvomajskih praznika

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Predstojeći prvomajski praznici donose izmenjeno radno vreme javnih preduzeća i ustanova, a marketi uglavnom neće raditi samo 1. maja.

Centralna apoteka u Požarevcu radiće nepromenjeno tokom praznika, dok će apoteke kod Doma zdravlja, u ulici Čede Vasovića i na Starom korzou 1. i 2. maja biti zatvorene, a u utorak 3. maja, radiće od 8 do 14 časova.

Izmenjeno vreme rada biće i u Domu zdravlja Požarevac za vreme predstojećih praznika. Naime, prijem pacijenata vršiće se u periodu od 7 do 13 časova, a svi pacijenti koji se jave nakon tog vremena biće prebačeni u Službu Hitne pomoći.

Zavod za javno zdravlje Požarevac neće raditi testiranje na koronavirus, vakcinacija tokom praznika se neće obavljati, a kovid ambulante radiće od 7 do 17 časova.

Glavna Pošta u Požarevcu biće dežurna u utorak, 3.maja, od 8 do 14 časova, dok ostale neće raditi. Gradska uprava, javna preduzeća i ustanove, kao i banke na području grada neće raditi sve do srede, 4. maja.

U nedelju, 1. maja, gotovo svi marketi u gradu biće zatvoreni, a od ponedeljka ponovo će raditi po uobičajnom radnom vremenu. 

JKP „Parking servis“ neće naplaćivati parkiranje na javnim parkiralištima od nedelje, 1. maja, do utorka, 3. maja.

>>BESPLATNO PARKIRANJE POVODOM  OBELEŽAVANJA 1. MAJA<<

To Top