Kad nas virus napušta – iz vašeg ugla

Braničevo

Društvo

Kad nas virus napušta – iz vašeg ugla

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Pitali smo građane šta oni misle do kada će virus korona predstavljati pretnju po zdravlje i dobili različite odgovore .

Usled epidemije virusa korona u Srbiji je proglašeno vanredno stanje. Kritične nedelje, kako kažu epidemiolozi, nikako da prođu, a glavno pitanje na koje građani još uvek ne mogu da dobiju precizan odgovor je do kada će virus korona predstavljati pretnju po zdravlje.

Najveći procenat učesnika ankete, tačnije 45,4% njih, smatra da će uskoro proći opasnost. Manji ,ali svakako ne i zanemarljiv, jeste procenat onih koji su odgovorili: “Tek nam dolazi opasnost”, -  31,29%.

Sve češće poslednjih dana stručnjaci upozoravaju da se virus može vratiti ponovo na jesen, te uopšte ne iznenađuje što se 11,04% učenika ankete odlučilo upravo za taj odgovor.

Nešto je manji procenat ispitanika koji smatraju da će “S prvim danima leta na većim temperaturama korona virus prestati da predstavlja opasnost po zdravlje, tačnije 7,98% njih.

Najmanje je onih građana koji su odvojili vreme za učešće u anketi, a odlučili su se za odgovor “Nemam stav”, svega 4,29%.

To Top