Kakve vremenske prilike nam donosi prva nedelja novembra?

Braničevo

Društvo

Kakve vremenske prilike nam donosi prva nedelja novembra?

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Vreme ove nedelje promenljivo, ali temperature iznad proseka za ovo doba godine.

Tokom prvog novembarskog dana pretežno sunčano vreme, a u košavskom području vetrovito. Najviša dnevna temperatura u Braničevskom okrugu biće do 19 stepeni.

U utorak, 2. novembra, najavljeno je oblačno vreme, mestimično sa kišom, vetrom i pljuskovima, sa najnižom dnevnom temperaturom do devet stepeni. Prestanak padavina očekuje se posle podne, a maksimalna temperatura iznosiće do 16 stepeni.

Sredina nedelje donosi delimično oblačno vreme – u jutarnjim satima suvo, posle podne mestimično sa kišom. Najniža temperatura biće osam, a najviša do 20 stepeni. U četvrtak je najavljeno toplo vreme, sa povremenim periodima oblačnosti. U košavskom području će i dalje duvati vetar. Minimalna dnevna temperatura biće do 13, a maksimalna do 19 stepeni.

U petak se nastavlja pretežno sunčano vreme, sa kratkim intervalima oblačnosti. Minimalna dnevna temperatura biće do 12, a maksimalna do 20 stepeni.

Za vikend delimično oblačno vreme, ali će dnevne temperature biti znatno iznad proseka za ovo doba godine. U subotu minimalna dnevna temperatura biće 11, a u nedelju 13 stepeni. Maksimalna dnevna temperatura prvog dana vikenda iznosiće do 16, a drugog do 19 stepeni. 

To Top