Kakvo nas vreme očekuje na početku 2024. godine

Braničevo

Servisne informacije

Kakvo nas vreme očekuje na početku 2024. godine

Foto: A.G.

How Good Of A Friend Are You Really?

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, u prvoj nedelji nove godine očekuje nas pretežno oblačno vreme povremeno sa kraćim sunčanim intervalima, mestimično sa slabom kišom.

Prvi dan 2024. godine obeležiće oblačno vreme sa slabom kišom tokom dana, a ponegde u Braničevskom okrugu su mogući i kratki pljuskovi. Nakon jutarnjih dva stepena, maksimalna dnevna temperatura kretaće se do 13 stepeni. Duvaće slab severozapadni vetar.

Temperature iznad proseka za ovo doba godine zadržaće se i narednih dana. U utorak će se u okrugu smenjivati sunce i oblaci, ali neće biti padavina. Temperatura će se kretati od četiri do 11 stepeni.

Za 3. i 4. januar najavljeno je oblačno vreme povremeno sa kišom. U sredu će se temperatura kretati od pet do 12 stepeni, a u četvrtak od dva do 13 stepeni u najtoplijem delu dana.

U petak se očekuje prestanak padavina ali će se zadržati pretežno oblačno vreme, kao i tokom vikenda. Najniža temperatura u petak biće osam stepeni, a najviša 14, u subotu će se spustiti za dva stepena i kretaće se od šest do 12 stepeni, a u nedelju će biti još za nijansu niža – ujutru tri, a u najtoplijem delu dana 11 stepeni.

 

To Top