Kakvo vreme nas očekuje za praznike?

Braničevo

Društvo

Kakvo vreme nas očekuje za praznike?

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Za vikend se u Srbiji proslavljaju dva praznika - Uskrs, najveći hrišćanski praznik kojim se proslavlja Isusov povratak u život — vaskrsenje i Prvi maj, praznik rada. Na koji način će predstojeći praznici biti proslavljeni umnogome zavisi od vremenskih prilika.

U sredu je u Braničevskom okrugu bilo hladno, kišovito i duvao je snažan vetar. Danas je oblačno ali osetno toplije vreme, najviša dnevna temperatura biće do 22 stepena. Posle podne, uveče i noću moguće je prolazno naoblačenje sa lokalnom pojavom kratkotrajne kiše.

U petak, 30. aprila, očekuje nas promenljivo oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Najniža dnevna temperatura biće od osam do 14, a najviša do 27 stepeni.

U subotu, 1. maja, proslavlja se Praznik rada, a na radost svih onih koji ovaj dan žele da provedu u prirodi, vreme će biti veoma toplo za ovo doba godine. Najniža temperatura biće od 10 do 15, a najviša takođe do 27 stepeni.

Za najradosniji hrišćanski praznik, koji se proslavlja u nedelju, vreme će biti promenljivo oblačno, ali i dalje toplo. Najniža dnevna temperatura biće od 10 do 17 stepeni, a najviša čak do 29 stepeni.

Prema vremenskoj prognozi, ako ste planirali boravak u prirodi, vreme neće pokvariti vaše planove.

0 komentar(a)

Vaš komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su osnačena *

To Top