Ko i kada može da se prijavi za učešće na Novogodišnjem vašaru?

Požarevac

Info

Ko i kada može da se prijavi za učešće na Novogodišnjem vašaru?

Foto: Arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

I ove godine biće organizovan Novogodišnji vašar u Sportskom centru Požarevac od 28. do 30. decembra. Uskoro počinje prijava učesnika.

Prijave za učešće na Novogodišnjem vašaru počinju 1. decembra i trajaće do 10. decembra u prostorijama Sportskog centra – hala sportova. Raspodela prostora planirana je za 11. decembar, sa početkom od 12 sati, uz prisustvo svih prijavljenih.

Na Novogodišnjem vašaru mogu učestvovati: registrovana preduzeća za delatnost zabavnih i tematskih parkova, zanatske, trgovačke i ugostiteljske radnje, proizvođači organske i domaće hrane, proizvođači pića i proizvođači suvenira i rukotovorina.

Svi izlagači uz popunjeni prijavni list treba da prilože dokaz da ispunjavaju uslove za učešće na ovoj manifestaciji, odnosno izvod iz registra preduzetnika ili pravnih lica iz Agencije za privredne registre Republike Srbije ili dokaz (potvrdu) da su članovi udruženja građana kojem je osnovna delatnost udruživanje proizvođača proizvoda starih zanata, suvenira ili rukotovorina.

Lista izlagača će biti objavljena do 15. decembra na zvaničnoj internet stranici JU “Sportski centar Požarevac” na adresi www.scpozarevac.com.

Sve dodatne informacije zainteresovani mogu dobiti na telefon 012/555-177, svakog radnog dana od 8 do 20 časova.

Podsećamo, Novogodišnji vašar u Sportskom centru Požarevac je prvi put organizovan prošle godine. Ulaznica je tada koštala 100 dinara i uz nju su se dobijala dva žetona za vožnju.

To Top