Letnja škola plivanja Nikole Rađena u Požarevcu

Požarevac

Događaji

Letnja škola plivanja Nikole Rađena u Požarevcu

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Proslavljeni vaterpolista Nikola Rađen najavio je danas prilikom boravka u Požarevcu otvaranje letnjeg kampa za obuku plivača, neplivača i vaterpolista na požarevačkom bazenu.

Obuka će biti održana od 22. do 27. jula, namenjena je deci od pet do 17 godina i što je najvažnije za mnoge – besplatna je. Učesnici kampa biće i mnogi proslavljeni sportisti, tako da će deca imati priliku da ih upoznaju, da sa njima razgovaraju i od njih nešto nauče.

“Ideja samog projekta, uz veliku podršku Gradske uprave i gradonačelnika, kao i Sporstskog saveza je omogućila da napravimo jednu jako lepu stvar, da približimo sport deci. Mislim da mi, evropski i svetski šampioni, to možemo najbolje da uradimo. Deca će biti podeljena u segmente, plivači, neplivači, poluplivači, takođe i vaterpolisti. Osnovnom obukom kroz 10 treninga mogu da garantujem da će plivači da proplivaju, poluplivači savladaju sve tehnike i vaterpolisti da se unaprede”,  rekao je vaterpolista Nikola Rađen.

 

Nikola Rađen

Roditelji će biti naknadno obavešteni o datumu prijave dece za učešće u kampu.

„Cilj kampa je edukacija, ali i da decu više zainteresujemo za sport, a siguran sam da ćemo po završetku kampa imati neke nove mlade sportiste u gradu, pogotovo vaterpoliste“, kazao je Saša Pavlović, gradonačelnik Požarevca.

 

Saša Pavlović

Rađen je ovom prilikom najavio da će se u drugoj polovini avgusta u Požarevcu održati Internacionalni kamp, a gosti će biti deca i ekipe iz inostranstva.

Continue Reading
Povezane teme...
To Top