Muškarac vozio brzinom  204 kilometra na čas kroz naselje Bare

Braničevo

Hronika

Muškarac vozio brzinom 204 kilometra na čas kroz naselje Bare

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Požarevcu, proteklog vikenda, isključili su iz saobraćaja 60-godišnjeg vozača zbog prekršaja nasilnička vožnja, kao i još četvoricu muškaraca koji su vozili pod dejstvom alkohola.

Saobraćajna policija zaustavila je šezdesetogodišnjeg vozača „mercedesa“ koji je iz pravca naselja Bare prema naselju Bratinac, vozio brzinom 204 kilometara na čas što je za 124 kilometara više od dozvoljene.

Vozač je zbog prekršaja nasilnička vožnja u skraćenom postupku priveden sudiji za prekršaje koji mu je izrekao novčanu kaznu u iznosu od 140.000 dinara, 15 kaznenih poena i zaštitnu meru zabrane upravljanja vozilom devet meseci.

Saobraćajna policija je u Petrovcu na Mlavi zaustavila vozača „hjundaija“ (23) koji je vozio sa 1,62 promila alkohola u organizmu, a u okolini Žabara vozača „volva“ (73) sa 1,36 promila.

U Požarevcu je iz saobraćaja isključen vozač „seata“ (25) koji je vozilom upravljao sa 1,27 promila, a u okolini Malog Crnića vozač „bmv“(44) sa 1,23 promila alkohola u organizmu.

Svi vozači su zadržani do 12 sati i protiv njih su podnete prekršajne prijave iz Zakona o bezbednosti saobraćaja.

To Top