Na listi koalicije Zavetnici – Dveri 10 kandidata iz Braničeva

Braničevo

Politika

Na listi koalicije Zavetnici – Dveri 10 kandidata iz Braničeva

Foto: Zavetnici - Dveri logo

How Good Of A Friend Are You Really?

Izbornu listu kandidata za narodne poslanike u Narodnoj skupštini koalicije Milica Đurđević Stamenkovski - Boško Obradović - Nacionalno okupljanje - Državotvorna snaga - Srpska stranka Zavetnici - Srpski pokret Dveri, koja i nosi taj naziv, proglasila je juče Republička izborna komisija.

Na listi se nalazi 250 kandidata, a pod rednim brojem jedan je Milica Đurđević Stamenkovski, za njom sledi Boško Obradović, pa Ratko Ristić.

Iz Srpske stranke Zavetnici ima četvoro kandidata za narodne poslanike iz Braničevskog okruga: Natalija Lazić, medicinska sestra iz Velikog Gradišta, nalazi se pod brojem 63., Slađan Miljković, poljoprivrednik iz Kučeva, je na 143. mestu, Ivana Ilić, strukovna kozmetičarka iz Požarevca (Beranje) je 145. na listi i Ivan Andrejić, mašinski tehničar iz Požarevca, nalazi se pod brojem 247.

Više je kandidata iz Srpskog pokreta Dveri, čak šest iz Braničevskog okruga. Dragan Jović, ekonomista iz Požarevca (Lučica), je na 104. mestu, Milan Jovanović, preduzetnik iz Golupca (Brnjica) je 164., Katarina Mirčetić, diplomirana inženjerka šumarstva za pejzažnu arhitekturu iz Požarevca, nalazi se pod brojem 178., Momir Zdravković, diplomirani inženjer telekomunikacija iz Petrovca na Mlavi na 186. mestu, Žaklina Dražilović, ekonomista iz Petrovca (Melnica) na 198. i Aleksandra Milanović, diplomirani ekonomista iz Požarevca (Dubravica) na 228. mestu.

Izbori će biti održani 17. decembra.

To Top