Najavljena isključenja struje do kraja novembra

Braničevo

Servisne informacije

Najavljena isključenja struje do kraja novembra

Foto: pixabay

How Good Of A Friend Are You Really?

Ogranak Elektrodistribucija Požarevac izvodiće radove na zameni stubova i rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom od 27. do 30. novembra.

U ponedeljak, 27. novembra, u vremenu od 8 do 11 časova, bez električne energije će biti Batovac i Dubravica, od 8 do 14 Barič i deo ulice Prvi partizanski odred, od ulice Filipa Višnjića prema Ljubičici u Požarevcu.
Narednog dana, 28. novembra, bez struje će biti od 7.30 do 14.30 časovadeo Dunavske oko Vršačke ulice i Save Šumanovića, a od 8 do 14 deo od stočne pijace prema zaobilaznici u Požarevcu. Istog dana od 8.30 do 14 časova bez struje će biti delovi Krivače (Tilva i Tumane), a od 9 do 14 deo trafo oblasti Leskovac 2.
U sredu, 29. novembra,bez struje će ostati deo zabelskog puta, od zaobilaznice prema Zabeli, od 8 do 14 časova.
Zbog neophodnih radova na otklanjanju kvara u trafo stanicama Jovana Šerbanovića 1 i Medicina rada, a da bi se uspostavilo normalno snabdevanje električnom energijom, u sredu  će u periodu od 10 do 13 časova, bez električne energije biti korisnici  na sledećim lokacijama: Hajduk Veljkova 7-39, delovi Kolubarske, Omladinske i Tršćanske, Zavod za zaštitu javnog zdravlja, apoteka „Zdravlje“, ATD dispanzer, Centar za majku i dete, dečije zubno, školski dispanzer i Medicina rada, Jovana Šerbanovića (leva strana od ulice Stari korzo do Njegoševe), Njegoševa (drugi deo) i deo ulice Stari korzo (leva strana od prodavnice DM do SDK).
Nekoliko isključenja najavljeno je i za poslednji dan novembra. Bez struje će u četvrtak, u vremenu od 8 do 12 časova, biti Snegotin, Žitkovica i Bajlonovaulica u Požarevcu, a od 9 do 14 sati deo trafo oblasti Leskovac 2.
 

To Top