Najavljena isključenja struje širom Braničevskog okruga od 14. juna

Braničevo

Servisne informacije

Najavljena isključenja struje širom Braničevskog okruga od 14. juna

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Zbog planiranih radova najavljena su isključenja struje od 14. do 18. juna.

U ponedeljak, 14. juna, u vremenu od 8 do 14 časova, bez električne energije ostaće deo naselja Kalinovčić, opština Veliko Gradište, kao i sledeće ulice u Petrovcu na Mlavi: Vojislava Stokića, Cerska, deo ulice Petra Dobrnjca od starog mlavinog magacina do autobuske stanice sa bočnim uličicama, Viva centar, Maxi i Toplana. Istog dana, u vremenu od 9 do 11 časova, bez struje će ostati i potrošači u ulici Vukice Stanković u Požarevcu.

Za utorak, 15. jun, najavljeno je isključenje struje u naselju Kurjače, deo prema manastiru, u vremenu od 8 do 14 sati, a od 8 do 9 sati bez struje će biti deo ulice Senjanin Ive u Požarevcu, od TS Ilije Birčanina. Istog dana, u vremenu od 9 do 13.30 sati, bez struje će biti naselje Rakovica u opštini Golubac, kao i deo naselja Dragovac, u vremenu od 9 do 14 sati.

Zbog remonta u utorak će bez struje, u vremenu od 8 do 15 časova, ostati brojna naselja: Starčevo, Aleksandrovac, Vlaški Do, Oreovica ,Simićevo, Točka, Tićevac, Svinjarevo, Mirijevo, Polatna, Sibnica, Orljevo i Veliki Popovac,  Salakovac, Veliko i Malo Crniće, Batuša, Kalište, Rašanac, Toponica, Veliko selo, Vrbnica, Kula, Kobilje, Kobilje Divan, Mala i Velika Slana, Kravlji Do, Šljivovac, Aljudovo, Boževac, Manastirica, Crljenac i Dubočka.

U sredu, 16. juna, u vremenu od 8 do 14 sati, bez električne energije ostaće deo naselja Sirakovo, od TS Kula Sirakovo prema Starom selu, kao i deo Petrovca na Mlavi: ulica Vojislava Stokića, Cerska, deo ulice Petra Dobrnjca, od starog mlavinog magacina do autobuske stanice sa bočnim uličicama, Viva centar, Maxi i Toplana. Takođe u sredu, od 9 do 14 časova, bez struje će ostati deo naselja Dragovac, od KBTS Dragovac 2 prema gradu i od TS Kula Dragovac 1 prema centru sela.

Narednog dana bez struje će, u periodu od 8 do 14 časova, ostati deo naselja Radoševac, od TS Kula Radoševac 1 prema Sladincu i deo naselja Maljurevac, od BSTS Maljurevac 1 prema centru sela.

Za petak, 18. jun, najavljeno je isključenje struje u naselju Požeženo, od RSTS Požeženo 2 prema igralištu, u vremenu od 8 do 14 sati, kao i u naselju Brežane, od BSTS Brežane 4 prema centru sela, u periodu od 9 do 13 časova.

To Top