Najavljena isključenja struje za 10. i 11. decembar

Braničevo

Servisne informacije

Najavljena isključenja struje za 10. i 11. decembar

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Zbog radova na izgradnji novih dalekovoda 110 kV, a na koje će se priključiti nova trafo stanica 110/35/10 kV Požarevac 2, pojedini potrošači biće bez struje.

Zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad ekipa  Elektrodistribucije Srbije – Ogranak Požarevacizvršiće se isključenje dela distributivnog dalekovoda koji se ukršta sa trasom 110kV dalekova, pa će u nedelju, 10. decembra  i u ponedeljak, 11. decembra, bez električne energije biti Dragovac i dragovački put posle Dekora prema Dragovcu.

Ogranak Elektrodistribucije Požarevac izvodiće radove na rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom. Zbog toga će u ponedeljak 11. decembra, bez električne energije biti korisnici od ulice Stevana Jakovljevića prema Lionu u Požarevcu  od 8 do 14 časova i deo Kruške, a od 10 do 16 deo zaseoka Ponore u Bukovskoj.

Ogranak Elektrodistribucija Požarevac radi na redovnom održavanju deonice dalekovoda i niskonaponske mreže sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika, prevencije kvarova i pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu. Zbog toga će, takođe u ponedeljak, bez električne energije biti korisnici u naselju Barič, od 9 do 14 sati.

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Požarevac obavljaće radove na redovnom održavanju trafostanice TS broj 6 u Velikom Gradištu i zbog toga će u ponedeljak, u periodu od 8 do 12 časova, bez električne energije biti korisnici u naselju Kusiće. Istog dana od 8 do 15 časova moguća su povremena isključenja  električne energije zbog radova u Brodici i Voluji.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.

 

To Top