Najavljena isključenja struje za 17. i 18. februar

Braničevo

Servisne informacije

Najavljena isključenja struje za 17. i 18. februar

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Najavljena nova isključenja električne energije u Požarevcu, Golupcu, Petrovcu i Malom Crniću.

U četvrtak, 17. februara, bez struje biće stambeni blok u ulici Ilije Gojkovića, hipodrom, ulica Moravska od hipodroma do kraja, naselja Dušanovac i Dragovac u period od 9 do 10 časova, kao i deo Dragovačkog puta od zaobilaznice prema Dragovcu i Dragovac, u periodu od 10 do 14 časova.

Istog dana nestaće stuja i u delovima Golupca – potez Slano polje i Pojište, od 9 do 14 časova, i delu naselja Leskovac u Petrovcu, od 9 do 12 časova.

Narednog dana planirana su isključenja u opštini Malo Crniće, od 8 do 15 časova: deo Salakovca prema asfaltnoj bazi, Lug, deo od Salakovca prema Šapinu, naselja Šapine i Zabrega. U Golupcu, Bariču i Bikinju, neće biti struje u periodu od 9 do 13.30 časova.

U Petrovcu će bez stuje 18. februara biti delovi naselja Kladurovo - sledeći zaseoci: Orešac, Sudomsko polje,Vujino polje, Kladurovo selo, Velika Pretrža i Brezovica od 9 do 13 časova. U petak će stanovnici Požarevca u delu Brežana prema „picmali“ i u Pećkoj ulici biti bez električne energije od 9 do 14 časova.

To Top