Najavljena isključenja struje za 23. i 24. novembar

Braničevo

Servisne informacije

Najavljena isključenja struje za 23. i 24. novembar

Foto: Pixabay.com

How Good Of A Friend Are You Really?

Ogranak Elektrodistribucija Požarevac izvodiće radove na zameni stubova i rekonstrukciji distributivne elektroenergetske mreže radi unapređenja kvaliteta napajanja električnom energijom 23. i 24. novembra.

U četvrtak, 23. novembra, u vremenu od 8 do 14 časova, bez električne energije biće deonica od NIS pumpe ka ulici Leonida Plješkovića u Kučevu, deo PPO, od Filipa Višnjića prema ''Ljubičici'' u Požarevcu, kao i naselja Čezava, Dobra, Orlovi, Turski potok, Glavičica i Kožice.

Narednog dana, 24. novembra, u vremenu od 8 do 14 časova, bez struje će biti potrošači u ulicama Vlastimira Carevca, Georgi Dimitrova i Save Šumanovića u Požarevcu, a od 8 do 14.30 časova deo ulice Vojske Jugoslavije, kod Vršačke ulice u Požarevcu.

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Požarevac obavljaće radove na redovnom održavanju trafostanica. Zbog toga će bez električne energije biti korisnici na sledećim lokacijama:

  • 8 - 14 časova u Karađorđevoj, Rudničkoj, T.Rajića, Vinogradskoj, V.Milenka, Z.Jovinoj, Guvane, B.Radičevića, C. Lazara i G.Tošića Mačka ulici.
  • 12 – 13 časova Fabrika Morava i deo Aleksandrovca (Provac)

 

 

To Top