Nedinić ponovo predsednik opštine Petrovac na Mlavi

Petrovac

Događaji

Nedinić ponovo predsednik opštine Petrovac na Mlavi

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Danas je konstituisana lokalna vlast u petrovačkoj opštini. Verifikovani su mandati novim odbornicima i izabrani čelnici lokalnog parlamenta, opštine i članovi Opštinskog veća.

Dosadašnji prvi čovek Petrovca, Duško Nedinić, ostaće na predsedničkoj funkciji, odlučeno je većinom glasova odbornika. Ni na mestima zamenika predsednika opštine i predsednika Skupštine opštine nije došlo do promena, te funkcije će i u narednom mandatu obavljati Goran Ristić i Milanče Aćimović.

Zamenik predsednika SO biće Dragan Marinković, jedini iz redova  SPS-a, čime je praktično ozvaničen početak koalicije između SNS I SPS u Petrovcu.

Za članove Opštinskog veća izabrani su: Saša Živojinović,  Stefan Jovanović, Slobodan Milošević, Ivan Sokolović, Igor Cvetanović iz Petrovca na Mlavi, kao i Dragan Kuzmanović iz Oreškovice, svi iz redova Srspske napredne stranke, kao  i Draško Miljković iz Dubočke, član Jedinstvene Srbije, kao jedini većnik sa liste „Ivica Dačić – SPS – JS- Dragan Marković Palma“.

U nastavku sednice na dnevnom redu našla su se kadrovska rešenja. Zbog izbora za članove Opštinskog veća, ostavke su podneli direktori Turističke organizacije Petrovca na Mlavi i Direkcije za omladinu i sport, Stefan Jovanović i Ivan Sokolović.

Na njihova mesta postavljeni su Suzana Milošević, zaposlena u Opštinskoj upravi i Nemanja Stanojević, dosadašnji profesor fizičke kulture u OŠ "Bata Bulić".

  

To Top