Nešto manje od 29.000 prodatih ulaznica za gradski bazen

Požarevac

Događaji

Nešto manje od 29.000 prodatih ulaznica za gradski bazen

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Sezona kupanja na gradskom bazenu u Požarevcu završava se danas, a o radu bazena tokom ovog leta na konferenciji za medije govorio je direktor Sportskog centra, Tomica Stojanović.

Veliki broj kišovitih dana tokom avgusta sprečio je kupače da uživaju na gradskom bazenu, pa je tako ove godine prodato 28.960 ulaznica što, prema rečima direktora, predstavlja prosečnu sezonu.

“Očekuje nas još školsko takmičenje u plivanju u organizaciji Saveza za školski sport, kao i memorijalni turnir u vaterpolu. U utorak, 6.septembra, nakon plivačkog takmičenja, koje počinje u 10 časova a planirano je da traje do 15 časova, sledi turniri i time se zvanično završava sezona na bazenu za sportiste”, najavio je Stojanović.

On je podsetio da je ove godine  bilo znatno više programa na bazenu. Pored škole plivanja, koju organizuje plivački klub „Delfin“, bili su treninzi i utakmice vaterpolista koji su ostvarili zapažen uspeh osvojivši treće mesto na „Final four“ turniru Druge lige Srbije, a jedna od novina je kamp Nikole Rađena u kom je bilo oko 280 učesnika.

>>VATERPOLISTI PARAĆINA ŠAMPIONI, POŽAREVLJANIMA BRONZA<<

Stojanović je još kazao da grad uskoro završava projekat zatvorenog bazena, kao i da Sportski centar počinje sa projektom rekonstrukcije postojećeg bazena. Podsećamo, ove godine ograda je pomerena 10 metara ka Gradskom stadionu, čime se dobilo oko 600 kvadratnih metara slobodnog prostora na kome su bile postavljene ležaljke sa baldahinima.

To Top