Novogodišnja nedelja u Predškolskoj ustanovi ”Galeb”

Petrovac

Događaji

Novogodišnja nedelja u Predškolskoj ustanovi ”Galeb”

Foto: RTV Mlava

How Good Of A Friend Are You Really?

Novogodišnja nedelja u petrovačkoj Predškolskoj ustanovi ,,Galeb” počinje danas, slanjem novogodišnjih želja Deda Mrazu.

Prvog dana deca iz pripremnih predškolskih grupa posetiće biblioteku u Petrovcu na Mlavi, gde će okititi jelku na dečjem odeljenju i učestvovati u nagradnoj tomboli.

U utorak će deca gledati pozorišnu predstavu ,,Novogodišnja Crvenkapa”, a trećeg dana novogodišnje nedelje biće organizovane žurke i bal pod maskama. Deca pripremnih predškolskih grupa spremiće i priredbu, koju će roditelji moći da pogledaju u formi video snimka, zbog trenutne epidemiološke situacije. Priredbe će na isti način biti održane i u objektu u Velikom Laolu, kao i u izdvojenom odeljenju u Ranovcu, u saradnji sa osnovnom školom.

U objektu u Šetonju deca će učestvovati u novogodišnjoj radionici, a mališani iz odeljenja u Rašancu su u saradnji sa roditeljima izradili ukrase koje će prodavati na gradskom trgu.

Najradosniji dan je četvrtak, 30. decembar, kada u vrtić dolazi Deda Mraz da ispuni one novogodišnje želje koje su mu deca poslala u ponedeljak.

To Top