Osmi Memorijalni turnir  „Zoran Popović Pop“ od 30. juna u Vranovu

Braničevo

Sport

Osmi Memorijalni turnir „Zoran Popović Pop“ od 30. juna u Vranovu

Foto: E.B.

How Good Of A Friend Are You Really?

Osmi Memorijalni turnir u malom fudbalu „Zoran Popović Pop“, u znak sećanja na preminulog trenera FK „Proleter“, počinje u petak, 30. juna, na terenu za mali fudbal u Vranovu.

Organizator je Gradski fudbalski savez Smedereva zajedno sa porodicom i prijateljima Zorana Popovića Popa.

Zainteresovane ekipe mogu se prijaviti do 29. juna kada će u 20 časova biti izvučeni parovi. Uplata po ekipi od deset igrača je 12.000 dinara. Nagradni fond iznosi 300.000 dinara, plus nagrade za najbolje pojedince.  

Prijave se mogu vršiti na telefone : 069 4417780 – Dejan;  061 1961532 - Pele. Sve dodatne informacije i detalje oko organizacije turnira možete pratiti na Fejsbuk stranici  „Turnir Zoran Popović Pop“ kao i na Instagram stranici „ turnir_zoran_popovic_pop“.

Zoran Popović Pop preminuo je 19. oktobra 2015.godine u 51.godini života, nakon kraće i teške bolesti. Gotovo do poslednjeg dana, uprkos bolesti, predvodio je FK Proleter koji je upravo pod njegovom trenerskom palicom tada ušao u viši rang takmičenja.

Dajući sebe fudbalu, od malih nogu pa do poslednjih dana života, zaslužio je da se upravo kroz fudbal čuva sećanje na njega.  

 

To Top