Otvorena birališta, glasa se na sedam biračkih mesta u okrugu

Braničevo

Izbori

Otvorena birališta, glasa se na sedam biračkih mesta u okrugu

Foto: arhiva

How Good Of A Friend Are You Really?

Jutros u 7 časova otvorena su birališta. Glasanje se ponavlja na više od 30 biračkih mesta u Srbiji. U Braničevskom okrugu glasanje se odvija na sedam biračkih mesta.

Parlamentarni i lokalni izbori održavaju se danas na jednom biračkom mestu u opštini Žagubica - broj 15 u Osnovnoj školi „Jovan Šerbanović“.

Izbori za narodne poslanike ponavljaju se na dva biračka mesta u opštini Veliko Gradište – broj 18 u Domu kulture Majilovac i na biračkom mestu broj 23 u osnovnoj školi u Pečanici.

U opštini Petrovac na Mlavi danas se održavaju izbori na četiri biračka mesta i to: lokalni i parlamentarni izbori na biračkom mestu broj 4 u osnovnoj školi u Busuru i  broj 18 u mesnoj kancelariji u Kladurovu, a samo lokalni izbori na biračkom mestu broj 14 u Domu kulture u Dubočkoj i 21 u Domu kulture u Leskovcu.

Izbori se danas ponavljaju na biračkim mestima na kojima nije bilo moguće utvrditi rezultate glasanja 17. decembra, kao i na onim mestima na kojima su poništeni rezultati glasanja zbog uočenih izbornih nepravilnosti, o čemu je E-Braničevo pisalo ranije.

PONAVLJANJE IZBORA 30. DECEMBRA U TRI OPŠTINE U BRANIČEVU

Birališta će biti otvorena do 20 sati.

Gde se još danas ponavljaju izbori u Srbiji pročitajte OVDE.

To Top